AANBOD

KLEURADVIES l MINI-INTERIEURADVIES l INTERIEURADVIES NO. 01 l INTERIEURADVIES NO. 02 l MAATWERK

KLEURADVIES

“ HET BEPALEN VAN DE JUISTE KLEUREN VOOR EEN RUIMTE IS MISSCHIEN WEL HET MOEILIJKSTE WAT ER IS. WELKE KLEUR PAST HET BESTE IN DE RUIMTE? WAT DOET DE LICHTVAL? PAST HET ÜBERHAUPT WEL BIJ MIJN PLANNEN? GELUKKIG IS VERF MAAR VERF EN KAN HET ALTIJD OVERGESCHILDERD WORDEN. EEN BEETJE DURVEN IS OOK ECHT GEEN ZONDE! IK HELP JE GRAAG BIJ HET BEPALEN VAN EEN GOEDE KLEURBALANS.

ANNEBETH

LEMON LABEL

 

Ik kom samen met mijn kleuren waaier op locatie ( c.a 1,5 uur) om te bekijken wat de lichtval doet in de ruimte, dit heeft grote invloed op hoe kleuren uitvallen. We bekijken ook gelijk welke kleurstalen er goed matchen met de meubels.

Daarna ga ik aan de hand van een plattegrond aan de slag om de juiste kleurnummers samen te stellen. Daarnaast zal ik ook een moodboard maken van kleuren en materialen zodat je altijd weer terug kunt vallen op het advies. 

Per mail of tijdens een fysieke afspraak  (in overleg) krijg je van mij een compleet dossier met:

 

– Moodboard
– Kleurschema
– Plattegrond met kleurnummers
– Materialen plan
– Kleurstalen en/of testers

Bij de afspraak van c.a. 1,5 uur kan ik advies geven voor ongeveer 2 ruimtes. Wil je graag advies bij meerdere ruimtes? Neem dan contact op voor meer informatie en een passende offerte

Vanaf 200,-

MINI INTERIEURADVIES

“ JE LOOPT AL EEN HELE TIJD VAST OP DIE ENE KLEUR OP DE MUUR, JE WILT ANDERE ACCESSOIRES MAAR JE WEET TOTAAL NIET WAAR TE BEGINNEN OF JE WEET EIGENLIJK HELEMAAL NIET WELKE STIJL JE NOU HEBT? IK GEEF JE GRAAG EEN DUWTJE IN DE RUG EN OVERLAAD JE MET DE HANDIGSTE TIPS ZODAT JE JOUW HUIS WEER KUNT UPGRADEN.

IK GEEF JE EEN DUIDELIJK ADVIES VOOR DE LEUKSTE ACCESSOIRES EN DE MOOISTE KLEUREN EN MATERIALEN COMBINATIES!

ANNEBETH

LEMON LABEL

 

Ik kom langs op locatie (c.a. 1,5 uur) om samen met jou de wensen te bespreken. We bepalen jouw stijl en kijken samen naar inspiratieplaatjes om jouw droominterieur in kaart te brengen. Daarna ga ik thuis aan de slag en ontvang je van mij:

– Moodboard in de gewenste interieur stijl

– Kleuradvies
– Advies in meubilar ( 1 collage)
– Advies in accessoires ( 1 collage)
– Dosis tips & tricks voor jouw interieur

  Vanaf 300,-

  INTERIEURADVIES NO. 01

  DROOM JIJ AL JAREN OVER EEN MOOI INTERIEUR WAARIN ALLES SAMENVALT, HET EEN GEVOEL VAN WARMTE EN GEZELLIGHEID GEEFT EN WAAR JE JE VOORAL THUIS VOELT?

  LETS MAKE DREAMS COME TRUE!

  “Jouw thuis is het fijnste plekje wat er is. Toch komt het vaak voor dat je niet 100% tevreden bent met jouw plekje. De basis is goed maar er ontbreken een aantal dingen. Dan past INTERIEURADVIES N0. 01 bij jou! Ik kom vrijblijvend op locatie om alle wensen en ideeen te bespreken. We kijken samen naar de mogelijkheden in jouw ruimte. Daarna ga ik aan de slag om een moodboard te maken met de gewenste kleuren en materialen. Ben je enthousaist? Dan ga ik verder met het zoeken van bijpassende meubels en accessoires. Ik zal de ruimte in 3D opzetten zodat je een duidelijk beeld krijgt van hoe de ruimte eruit komt te zien, gevuld met de bijpassende meubels. Zo kan je zelf aan de slag met het scoren van jouw nieuwe interieur.

   

  Annebeth

  Lemon Label

   

  Het dossier wat hoort bij INTERIEURADVIES NO. 01 bestaat uit de volgende onderdelen:

  – Moodboard
  – Kleur- en materialen plan
  – Indeling ruimte in 3D
  – Advies meubilair
  – Advies materiaal gebruik
  – Verlichtingsplan

  Vanaf 600,-

  INTERIEURADVIES NO. 02

  DROOM JIJ AL JAREN OVER EEN MOOI INTERIEUR WAARIN ALLES SAMENVALT, HET EEN GEVOEL VAN WARMTE EN GEZELLIGHEID GEEFT EN WAAR JE JE VOORAL THUIS VOELT?

  LETS MAKE DREAMS COME TRUE!

  “Jouw thuis is het fijnste plekje wat er is. Toch komt het vaak voor dat je niet 100% tevreden bent met jouw plekje. Je weet even niet wat je aan moet met de indeling van nu en de match tussen kleuren en materialen is er niet. Bij INTERIEURADVIES N0. 02 kom ik vrijblijvend op locatie om alle wensen en ideeen te bespreken. We kijken samen naar de mogelijkheden in jouw ruimte. Door dit gesprek krijg ik handvaten om jouw te kunnen voorzien van een passend interieuradvies. Ik ga aan de slag om een moodboard te maken met de gewenste kleuren en materialen. Ben je enthousaist? Dan ga ik verder met het zoeken van bijpassende meubels en accessoires. Ik ga opzoek naar bijpassende raambekleding en de mooiste verlichting, Naast een schets met indeling van de ruimte in 2D ontvang je ook de ruimte in 3D en diverse 3D aanzichten. Zo krijg je een goed totaal beeld van hoe de ruimte er uit komt te zien. Ik zal een handig en duidelijk boodchappenlijstje maken met adressen en websites waar je de mebels en/of accessoires kan aanschaffen, zo hoef je niet zelf stad en land door te zoeken.

  Annebeth

  Lemon Label

  Interieuradvies no.02 is een verzameling van de andere pakketten en hiermee het meest uitgebreide pakket. Je kunt hierbij het volgende van mij verwachten:

  – moodboard
  – kleur- en materialenplan
  – indeling ruimte 2D
  – Indeling ruimte 3D
  – Diverse 3D aanzichten
  – Advies meubilair
  – Advies raambekleding
  – Advies materiaalgebruik
  – Accessoiresplan
  – Verlichtingsplan
  – Boodschappenlijstje

  Vanaf 750,-

  MAATWERK

  Staat jouw wens of vraag niet tussen de pakketten of is jouw probleem net te klein om met een pakket aan de slag te gaan? Dan bied ik ook maatwerkpakketten aan. Je kunt hierbij denken aan de volgende elementen:

  – 3D visuals
  – Verlichtingsplan
  – Meubel op maat
  – Hulp bij inrichting van bijv. kleine babykamer

   

  Voor deze opties wordt 40,- per uur incl. btw gerekend. Vooraf kan een inschatting gemaakt worden. Staat jouw vraag ook niet tussen dit lijstje? Neem dan gerust contact op! Ik help je graag.